OB gæster Haarby Stadion den 25. juni

Artiklen er bragt i samarbejde med Fynske Bank – Assens

Fyns fodboldflagskib, OB, skal den 25. juni til Haarby Stadion, hvor man skal spille en træningskamp mod Flemløse/Haarby i forbindelse med Haarby IF’s 100-års jubilæum tilbage i 2018.

I sommeren 2020 lagde OB vejen forbi Assens FC, da de spillede en træningskamp i forbindelse med AFC’s jubilæum, og i juni måned gæster det fynske fodboldflagskib igen Vestfyn.

Denne gang møder OB Flemløse/Haarby i et opgør, der skal spilles på Haarby Stadion den 25. juni med kampstart klokken 18.00, skriver OB på deres hjemmeside.

Kampen spilles i forbindelse med Haarby IF’s 100-års jubilæum, der godt nok var tilbage i 2018, men på grund af forskellige omstændigheder kan det først lade sig gøre nu. Opgøret kommer til at starte kl. 18.00, hvorefter der vil spilles to gange 30 minutter.

Læs også: Overblik over weekendens kampe: Glamsbjerg fik storsejr, mens Aarup er tæt på nedrykning

OB-mandskabet vil – ligesom i Assens – træne med klubbens yngste spillere inden kick-off, og det vil samtidig være første mulighed for at få et glimt af OB’s nye svenske cheftræner Andreas Alm.

Fynske Bank – Assens

Dejligt, at OB-spillerne stiller sig til rådighed
I Haarby-lejren glæder man sig til at få besøg af Superliga-mandskabet, som bare betyder en øget interesse, mens man også kan gå på sommerferie med en god fornemmelse og en god oplevelse.

– Det bliver rigtig fedt, og hvor restriktionerne er lidt mere løse nu, så er det rart at sende vores spillere på sommerferie på en god måde.

– Det betyder rigtig meget, specielt at de vil ofre den time på at træne vores ungdomshold, for det er jo ikke så tit, at vores ungdomshold er så tætte på OB-spillere i profesionelle spillere generelt, og det skaber bare noget interesse, forklarer formand for Haarby Fodbold, Torben Hansen, til Lokalsport Vestfyn.

Det var drivvådt, da OB gæstede Vestfyn og Assens tilbage i august måned. Formand for Haarby Fodbold Torben Hansen håber på bedre vejr den 25. juni, når OB møder Flemløse/Haarby.

Det er dog ikke helt uvant for tilskuerne på Haarby Stadion, at de profesionelle hold lægger vejen forbi. For tilbage i 2016 mødte F/H nemlig Esbjerg fB i pokalturneringen, hvor man i øvrigt måtte se sig slået med 5-0.

Sidst OB gæstede Vestfyn slog de Assens FC med tenniscifrene 6-0 på en regnfuld søndag i august måned. Nu er det juni måned, og man må håbe, at vejrguderne kaster lidt sol over Haarby Stadion fredag den 25. juni, hvilket Torben Hansen er sikker på sker.

– Jeg har sagt, at vi aldrig laver arrangementer i dårligt vejr, så derfor er vi overbevist om, at den dag bliver det 20 grader, og så får vi bare en superaften, forklarer han med et smil på læben.

Torben Hansen fortæller slutteligt, at OB-spillerne giver autografer efter opgøret, som altså spilles den 25. juni på Haarby Stadion.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Kom igang
%d bloggers like this: